لوستر پذیرایی

نمونه کار شعرا نور
لوستر پذیرایی مدرن

همه چیز درباره لوستر پذیرایی

از زمانی که بشر به زیبا کردن منزل پرداخت و دکوراسیون داخلی خانه برایش دارای اهمیت شد لوستر نیز به خانه ها راه باز کرد. لوسترها در کنار خودنمایی، واقعا ضروری نیز هستند.

استفاده از لوستر به چندین قرن پیش برمی گردد، البته لوسترهای اولیه فقط برای استفاده خانواده های سلطنتی و اشرافی به منزل ها راه پیدا کرد که به طور قطع به علت نبود برق در آن زمان، به جای لامپ از شمع های خاصی برای نوردهی استفاده می شده است و پس از اختراع برق و ساخت لامپ، انسان به این فکر کرد که با وصل کردن چندین لامپ به یک خروجی می تواند از نور بیشتری استفاده کند و لوسترهای کنونی به شکل اولیه در بازار عرضه شد.

تقریبا در دهه 70 شمسی، لوسترهای پذیرایی از لحاظ سایز افزایش چشمگیری یافتند و بیشتر به زیبایی آن اهمیت داده می شد نسبت به جنبه نورپردازی آن. ولی امروزه با ساخت لوسترهای مدرن و مینیمال به هر دو ویژگی بها داده می شود.

با این حال باید دقت کرد که هر نوع لوستری برای سالن پذیرایی مناسب نیست. ما در این جا می کوشیم تا با ارائه مطالبی در خصوص لوستر پذیرایی شما را با آن بیشتر آشنا کنیم

سایر محصولات شعرا نور » بازار لوستر تهران

عوامل مؤثر هنگام انتخاب لوستر پذیرایی

هنگام خرید لوستر پذیرایی به دلیل استفاده طولانی مدت و قیمت نسبتا بالای آن و تنوع بسیار زیاد این کالا در جنس و طرح و مدل و رنگ و …  باید دقت بسیاری داشت.

بنابراین با توجه و در نظر گرفتن عواملی که در اینجا به بیان آن ها می پردازیم می توانید بهترین و کاربردی ترین و مناسب ترین لوستر را برای پذیرایی خود انتخاب کنید:

انواع لوستر پذیرایی

میزان روشنایی لوستر پذیرایی

برای تهیه لوستر پذیرایی لازم است فضا را به خوبی بررسی کنید. اینکه سالن شما به چه میزان نور احتیاج دارد حائز اهمیت است. در صورت کم بودن نور، فضا کسل کننده شده و چشم‌ها زود خسته می شوند و اگر نور زیاد باشد در کنار اینکه رفلکس نور چشم را آزار می دهدد ممکن است موجب سردرد گرما و یا سایر مشکلات شود.

پس از این که تعداد لوسترهای مورد نیاز پذیرایی مشخص شد، باید به تعداد و نوع لامپ‌های آن توجه کنید. تعداد شاخه ها و نوع چراغ هایی که به لوستر وصل می کنید در روشنایی لوستر تأثیرگذار است. برای پذیرایی کوچک باید از لوستر کوچک و همچنین با تعداد لامپ‌های کمتر استفاده شود. در صورتی که تعداد لامپ‌های لوستر پذیرایی زیاد باشد مجبورید برای کم کردن و به تعادل رساندن نور محیط، برخی از لامپ‌ها را باز و یا شل کنید تا روشن نشود که همین نیز از زیبایی فضای هال و پذیرایی منزل شما می کاهد.

از دیگر راه های کنترل میزان نور در پذیرایی انتخاب لوسترهایی است که مجهز به کنترل‌هایی هستند که شدت نور را کم و زیاد می‌کند یا با نصب کلیدهای دیمر می‌توانید تا حدی کنترل شدت نور را بر عهده بگیرید.

شکل قرار گرفتن شاخه ها و لامپ‌های لوستر پذیرایی نیز در میزان نور اثر دارد. بعضی لوسترها با لامپ هایی رو به بالا و به سمت سقف، نور را به سقف می تابانند. و برخی لامپ هایی به سمت پایین دارند که نور را به سمت اشیای زیر سقف و اثاثیه هدایت می کنند و لامپ های لوسترهای سقفی نیز رو به دیوارها بوده و  نزدیک به سقفند که مناسب خانه هایی با سقف کوتاه هستند. در ضمن حباب داشتن لامپ های لوستر نیز از دیگر عواملی است که روشنایی لوستر را تحت شعاع قرار می دهد.

 روشنایی سایر منابع نوری که در نزدیکی لوستر شما قرار گرفته اند و احتمالا در نور آن تأثیر دارند نیز در نظر بگیرید تا در نهایت با خرید لوستر پذیرایی ایده آل و مناسب به نور خوب و دلنشینی که به محیط طراوت می بخشد و در آن تمامی جزئیات به خوبی مشاهده می شود، برسید.

سبک دکوراسیون و تأثیر آن در انتخاب لوستر پذیرایی

در زمان خرید لوستر برای سالن پذیرایی، توجه به نوع چیدمان و دکوراسیون فضا، حائز اهمیت است. امروزه، با توجه به تنوع فوق‌العاده لوسترها، ‌برای هر کدام از سبک های چیدمان منزل لوستر همان سبک نیز در بازار موجود است. در غیر این صورت لوستر شما نه تنها زیبایی به فضا نمی بخشد بلکه باعث زشت شدن ترکیب محیط نیز می شود. به عنوان مثال انتخاب یک لوستر مدرن برای سبک چیدمان روستایی و سنتی، گاهی می تواند بسیار نچسب و نازیبا باشد.

برای خانه هایی با سبک چیدمان سنتی، لوستر پذیرایی بزرگ و کلاسیک با نور زیاد توصیه می شود همچنین برای خانه هایی با چیدمان مدرن از لوسترهای کوچک جدید که به اسپرت معروف است استفاده می شود که دارای نور کمترند و ظاهری ساده تر دارند و در ساخت شان از چوب و فلز بیشتر استفاده شده است.

برای سقف هایی با گچ بری و سقف هایی که داری تزئینات هستند، لوستر پذیرایی ساده بهترین گزینه است زیرا لوسترهای شلوغ به شلوغی بیش از حد پذیرایی کمک می کند و در طولانی مدت فضا خسته کننده خواهد شد.

ارتفاع لوستر پذیرایی

یکی دیگر از عواملی که باید هنگام خرید لوستر در نظر داشته باشید ارتفاع و بلندی سقف پذیرایی است. به طور مثال در سالنی با سقف بلند باید ارتفاع لوستر بلند بوده و یا لوستر مدل آویز و ریسه دار باشد و لوسترهای چند شاخه نیز مناسبند. ولی انتخاب چنین لوستری برای سالنی که دارای سققف کوتاه است چشم نواز نبوده و مزاحمت ایجاد می کند.

میزان مصرف انرژی لوستر پذیرایی

از آنجایی که کمپین ها و سازمان هایی برای حفاظت از منابع محدود زیست محیطی، در صدد آگاهی رسانی برای کاهش میزان مصرف انرژی برآمده اند، استفاده از لامپ هایی با مصرف بالا کاری غیراخلاقی و نادرست است. اکثر لوسترها به خصوص مدل‌های بزرگ و کلاسیک، دارای لامپ‌های بسیاری هستند توجه به میزان مصرف انرژی در این مدل‌ها اهمیت بالایی دارد. به همین منظور استفاده از لامپ های کم مصرف توصیه می شود.

با استفاده از لامپ کم مصرف به جای لامپ معمولی روی لوستر پذیرایی، می توان از هدررفت انرژی برق جلوگیری کرد. این لامپ ها زیبا بوده و در شکل ظاهری نیز فرقی با لامپ های معمولی ندارند.

همچنین استفاده از لوسترهای پذیراییLED  و SMD که بسیار پرطرفدار و محبوب نیز هستند به این امر کمک می کند. زیرا این لوسترها در عین پرنوری دارای لامپ های کم مصرف هستند.

اندازه لوستر پذیرایی

از عوامل مهم در خریدن لوستر می توان به اندازه آن اشاره کرد. باید دقت کرد که اندازه لوستر با متراژ پذیرایی متناسب باشد تا نور کافی فراهم شود. مسلما سالن پذیرایی با متراژ بیشتر، لوسترهای بزرگ تری نسبت به سالن های پذیرایی با متراژ کوچک نیاز دارد. به وسیله این فرمول می توان اندازه مناسب لوستر را برای فضای پذیرایی به دست آورد:

(طول سالن + عرض سالن) * 8 = قطر لوستر (بر حسب سانتی متر)                    

اگر اندازه لوستری که انتخاب می کنیم مناسب فضا نباشد، نه تنها در نوردهی اختلال ایجاد می شود بلکه زیبایی لوستر نیز دیده نمی شود به طور مثال اگر برای اتاق پذیرایی کوچک، لوستر بزرگ انتخاب کنیم به علت از بین رفتن تناسب، زیبایی فضا از بین خواهد رفت. برای سقف پذیرایی بلند بهتر است از لوسترهای آویز و بلند استفاده شود و برای سقف کوتاه، بهترین انتخاب لوستر های مدل سقفی است.

استاندارد بودن لوستر پذیرایی

لوستر پذیرایی خود را از لوستر فروشی های معتبر خریداری کنید تا از کارکرد و طول عمر و استاندارد بودن و به کارگیری مواد خوب در ساخت آن مطمئن باشید و همچنین در صورت ایجاد آسیب احتمالی، بتوانید به راحتی چراغ یا حباب و یا قسمت های تعویضی و آسیب دیده آن را در بازار پیدا کنید.

جنس لوستر پذیرایی

یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب لوستر جنس آن است. لوسترها از مصالح و مواد مختلفی ساخته می شوند از جمله فلز، سنگ، کریستال، شیشه، چوب و … جنس باعث مرغوب یا نامرغوب بودن لوسترها و یا سنگین و سبک بودن وزن آن‌ها می‌شود. همچنین بر نحوه‌ی نوردهی و عملکرد آن ها نیز تاثیر می‌گذارد.

به طور مثال نوع کریستالی نور بیشتری را پخش می کند و در نوع پارچه ای یا شیددار نور متمرکز به بخش خاصی از سقف و کف می شود. همچنین می توان جنس لوستر را با جنس مصالح به کار رفته در طراحی داخلی خانه (متریال و جنس پنجره، دیوار، مبلمان، بوفه و …) هماهنگ کرد.

به طور کلی لوستر پذیرایی بر اساس جنس ماده ساخته شده به انواع زیر تقسیم می شود که در کنار نام بردن به معرفی چند نمونه از آن می پردازیم:

  • لوستر کریستالی: این نوع لوستر متناسب با اغلب سلیقه ها است. لوستر کریستالی با توجه به جنس کریستال‌های موجود در آن، می‌تواند قیمت‌های مختلفی داشته باشد. کریستال در لوسترها متشکل از سرب، شیشه و پلاستیک می‌باشد. هرچه میزان سرب موجود در این کریستال‌ها بیشتر باشد، کیفیت کریستال‌ها بالاتر بوده و از درخشش بیشتری برخوردار خواهند بود. معمولاً کریستال‌های ساخت کشور چک و اتریش، دارای بیشترین مقدار سرب هستند. این نوع لوستر از سایر مدل‌ها و جنس‌ها، گران‌تر و شکیل‌تر می‌باشد.
  • لوستر LED: در این لوسترهای از لامپ های پرنور و در عین حال کم مصرف استفاده شده است و لوسترهای ساده و شیکی هستند که برای دکوراسیون مدرن مناسب است.
  • لوستر برنزی: برنز آلیاژی از ترکیب مس و قلع است. این فلز به دلیل مقاومت در برابر رطوبت و خوردگی می‌تواند گزینه‌ی خوبی برای تمامی نواحی جغرافیایی با ویژگی‌های مختلف باشد. از این ماده نیز برای ساخت لوسترهای کلاسیک استفاده می‌شود. این لوسترها سنگین بوده و قیمت نسبتا بالایی دارند.
  • لوستر چوبی: با پیشرفت در صنعت ساخت لوستر، یکی از پرکاربردترین جنس برای لوسترها، چوب است که بیشتر برای ساخت لوسترهای مدرن به کار می رود. در کنار سبکی وزن اکثرا دارای رنگ قهوه‌ای یا سفید بوده و قیمت این لوسترها نیز مناسب است.
  • لوستر آهنی: آهن به دلیل اکسید شدن و زنگ زدگی ارزان ترین متریال برای ساخت لوستر است. البته برای بالابردن کیفیت روی آهن را پوششی از رنگ و آبکاری قرار میدهند که فرسایش را کندتر می کند. این لوستر اصلا برای محیط های مرطوب مناسب نیست.
  • لوستر آلومینیومی: این لوسترها، به دلیل چگالی پایین و سبکی آلومینیوم، دارای وزن بسیار کم بوده و به دلیل مقاومت در برابر خوردگی و پوسیدگی در جاهای مرطوب بسیار خواهان دارد و در رنگ‌های آنتیک و برنزی ساخته می‌شوند.
  • لوستر برنجی: برنج نوعی آلیاژ است که از ترکیب مس و روی ساخته می‌شود و وزن زیادی دارد و در شرایط آب و هوایی با رطوبت بالا مناسب است. برای ساخت لوسترهای کلاسیک از برنج بهره می‌برند که باعث ایجاد رنگ آنتیک در لوستر می‌شود. قیمت این لوستر تا حدودی بالاست.
  • لوستر شیشه ای
  • لوستر پارچه ای
  • لوستر پلاستیکی
  • لوستر طلایی

رنگ لوستر پذیرایی

لوستر پذیرایی مطابق سلیقه خریدار می تواند با رنگ دکوراسیون هماهنگی داشته باشد. این روزها لوسترهای رنگارنگ زیادی وجود دارند. سفید، قهوه ای، مشکی، استخوانی یا حتی زرشکی.

می توان رنگ لوستر را هماهنگ با رنگ دیوارها یا پرده و مبلمان تغییر داد البته باید به این نکته نیز دقت داشت که چون لوستر زود به زود عوض نمی شود پس لوستری خریداری شود که همیشه شیک و جدید به نظر برسد و حداقل با چند نوع دکوراسیون همخوانی داشته باشد.

تماس با شعرا نور

لوستر یکی از مهم ترین بخش های هر فضایی است که به شدت می تواند در ظاهر تاثیرگذار باشد. هدف شعرا نور این است به شما کمک کند مناسب ترین لوستر را با توجه به نیاز خود تهیه کنید. تنوع در ارائه محصولات داخلی و خارجی توسط ما این امکان را به شما می دهد تا در میان رنج وسیعی از لوسترهای زیبا بهترین لوستر را انتخاب کنید. برای اطلاع از قیمت های به روز محصولات و مشاوره رایگان ما برای خرید لوستر با شماره های زیر تماس بگیرید.

021-33972729      09123430796

همچنین می توانید با ما در شبکه های اجتماعی در ارتباط باشید.

بهترین لوستر پذیرایی

انواع لوستر پذیرایی بر اساس سبک

لوسترها بر اساس سبک نیز به چند دسته مختلف تقسیم‌بندی ‌می‌شوند:

لوستر پذیرایی سنتی یا روستیک

سبک روستیک به معنای سبک روستایی است که به صورت کلی دو نوع لوستر از این سبک وجود دارد که در زیر به آن ها اشاره می کنیم:

  • سبک روستیک باستانی
  • سبک روستیک مدرن

لازم به ذکر می باشد که در این مدل از دکوراسیون اغلب از چوب ‌های زیبا و طبیعی استفاده می ‌شود. حال اگر بخواهیم لوستر با سبک روستیک را مورد بررسی قرار دهیم، یعنی سبکی از لوستر که حالت روستایی دارد و می ‌تواند از چوب و یا فلز ساخته شده باشد.

اما اغلب متریال ساخت لوستر روستیک از چوب است. با این وجود نمونه ‌هایی از آن نیز وجود دارد که از فلز ساخته شده و به شکل اشیاء قدیمی مثلا زنگ کلیساهای قدیمی طراحی و تولید شده اند. و بیشتر در سالن پذیرایی خانه های مسکونی که به سبک کلبه ای یا چوبی ساخته شده اند استفاده می شود.

لوستر پذیرایی مدرن

لوستر سبک مدرن در کنار امروزی بودن از تجملات کم کرده ولی دارای ویژگی های خاص خود است و به دلیل ساختار زیبا و ساده‌ای که دارند برای خانه‌هایی با سبک مدرن و مینیمال، بسیار مناسب هستند.

بیشتر لوسترهای مدرن لامپ‌های SMD  دارند که قابل تعویض نیستند اما به دلیل تکنولوژی پیشرفته‌ای که در آن‌ها به کار رفته هم دارای نور زیادی هستند و هم مصرف انرژی کمتری دارند و هم مدت بسیار زیادی عمر می‌کنند.

بسیاری از لوسترهای مدرن دارای ریموت کنترل هستند که به این وسیله شما می‌توانید نور آن‌ها را به میزان دلخواه خود تنظیم کرده و از راه دور آن‌ها را خاموش یا روشن کنید.

تصاویر و توضیحات کامل تر لوستر مدرن

لوستر پذیرایی کلاسیک

از پرطرفدارترین سبک‌های لوستر است زیرا با هر نوع طراحی داخلی جود درمی آیند. به علت داشتن شاخه های متعدد به آن لوستر چند شاخه نیز گفته می شود که شاخه های رو به بالا و رو به پایین دارد. در آن ها از کریستال، شیشه و چینی استفاده شده است و در فضاهای پذیرایی بزرگ از دو یا چند لوستر استفاده می شود.

ن آن به دلیل استفاده از موادی با چگالی بالا، دارای وزن بیشتری نسبت به نمونه‌های دیگر هستند. همین امر در کنار طراحی پیچیده،باعث بالا بودن قیمت لوستر شده اند.

تصاویر و توضیحات کامل تر لوستر کلاسیک

لوستر پذیرایی فانتزی

دارای ظاهری کاملا متفاوت با لوسترهای سنتی هستند. در این نوع لوستر ها با استفاده از اشکال هندسی متفاوت، جلوه‌های خلاقانه زیبایی به محصول داده می شود.

در لوسترهای فانتزی برخلاف انواع کلاسیک آن، شاخه‌های پر کریستال دیده نمی‌شود؛ بلکه ایده‌های جدیدی همچون طراحی‌های هندسی و دارای بعد و رنگ‌های متنوع و دلکش در آن‌ها وجود دارد.

لوستر پذیرایی مینیمال یا ساده

در این لوسترها ساده گرایی لحاظ شده است و در کنار امروزی بودن استفاده از تزئینات و عناصر غیرضروری را به حداقل رسانده اند. این سبک طرفداران زیادی دارد زیرا هم منحصر به فرد بوده و هم زیبا هستند.

لوستر پذیرایی آنتیک

همان گونه که از نامش بر می آید به معنای قدیمی است و سبک این لوسترها به سالن پذیرایی که شیک و مجلل است و دارای دکوراسیون اشرافی باشد بیشتر استفاده دارد. همچنین شباهت هایی به سبک کلاسیک نیز دارد.

سایر خدمات شعرا نور » خریدار لوستر دست دوم

لوستر پذیرایی

انواع لوستر پذیرایی بر اساس مدل

از دیگر مواردی که می توان لوستر پذیرایی را دسته بندی کرد مدل آن هاست. مدل های زیادی را برای لوستر پذیرایی می توان نام برد:

  • لوستر‌ پذیرایی آویزی:

این لوسترها 1 الی 6 شعله دارند که ارتفاع شعله ها، قابل تنظیم است و به نام آویز شناخته می شوند.

در این نوع لوسترها شکل نوردهی به صورت رو به پایین و مستقیم است. به دلیل استفاده از متریال کم، وزن کمی دارند و قیمت خرید آن ها تقریباً مناسب است.

  • لوستر پذیرایی کاسه‌ای:

ظاهر آن به شکل چراغی درون حباب کاسه ای شکل است و به همین دلیل تقریبا دارای نور کمی است. این لوستر ساده بوده و برای دکوراسیون های مینیمال یا مدرن بیشتر استفاده می شود.

  • لوستر پذیرایی ریسه‌ای:

لوستر‌های ریسه‌ای نوعی از لوسترهای کریستالی به حساب می آیند و مانند آن ها، بسیار لوکس و باشکوه ‌می‌باشند.

برای ساخت شان از قسمتی به نام سینی به همراه رشته های کریستال یا شیشه استفاده می شود که توسط سیم های آویز استیل به سینی وصل شده اند. چندین لامپ در مرکز این لوسترها قرار دارد. همچنین بیشتر در فضاهایی که سقف بلند دارند مورد استفاده قرار ‌می‌گیرند.

  • لوستر پذیرایی حلقه‌ای:

لوسترهای حلقه ای برای سبک مدرن استفاده می شود. برای ساخت آن از یک یا چند رینگ یا حلقه از جنس فلز، شیشه یا کریستال استفاده می شود که به موازات زمین قرار می گیرد و داخلش لامپ های کوچک ال ای دی نصب شده است.

سیم های محکم فلزی بخش آویز لوستر را به سقف وصل می کند که باعث استقامت و ثبات لوستر بعد از نصب می شود.

نوردهی این نوع لوستر خیلی زیاد نیست و به دلیل طراحی مدرن، زیبا و خاص خود بیشتر برای فضاهای مدرن و اسپرت مناسب است.

  • لوستر پذیرایی شاخه‌ای:

اکثر لوسترهای رایج شده در بازار، از نوع شاخه ای هستند. این نوع در جنس های مختلف و در مدل های متنوع و ابعاد و اندازه های متفاوت وجود دارد. شاخه های بکار رفته در لوستر شاخه ای یا به سمت بالا و یا به طرف پایین پیچ و تاب خورده اند.

در سالن های پذیرایی بزرگ و یا دوبلکس و پذیرایی خانه های لوکس و مجلل از لوسترهای شاخه ای با تزئینات کریستالی وشیشه ای در ابعاد بزرگ استفاده می شود.

  • لوستر پذیرایی شمعی:

قبل از اختراع لامپ لوسترهای شمعی مورد استفاده قرار ‌می‌گرفتند. در طراحی این لوسترها از قسمت هایی به عنوان نگهدارنده شمع استفاده می شده که بنا به سایز و مدل لوستر تعداد آن ها متفاوت بوده است.

بعدها که لامپ اختراع شد، در این لوسترها به جای شمع، سرپیچ هایی قرار گرفته که لامپ هایی به شکل شمع به آن ها وصل می شود. این مدل لوستر برای چیدمان سنتی و کلاسیک مناسب است.

امروزه طراحان لوستر با تلفیق سبک‌های کلاسیک و مدرن، لوسترهای شمعی بسیار زیبایی طراحی ‌می‌کنند که این لوسترها غالبا مورد توجه بسیاری از افراد قرار ‌می‌گیرند.

  • لوستر پذیرایی حبابی:

همان گونه که از اسم آن ها پیداست لامپ این لوسترها داخل حباب قرار می گیرد. حباب این لوسترها کدر و یا شفاف بوده که مسلما در حباب کدر، نور لامپ کمتر می شود. تعداد حباب می تواند یک یا بیشتر باشد.

اگر از متریال بی کیفیت در ساخت لوستر حبابی استفاده شود، بعد از مدتی ظاهری زنگ زده پیدا می کند.

  • لوستر پذیرایی طبلی:

در لوسترهای طبلی، مدل مدرن و سنتی با هم ترکیب شده اند که از یک طبل ساده استوانه ای شکل به صورت پوشش بر روی لامپ ها استفاده می شود که جلوی نور زیاد را می گیرد.

در صورتی که در سالن تمایل به نورپردازی کم باشد، می توان از آن به عنوان لوستر پذیرایی استفاده کرد.

  • لوستر پذیرایی خطی:

لوستر خطی یا لاینر مدل متفاوتی است که در آن به جای این که لوستر دایره ای شکل یا شعاعی باشد به شکل مستطیل است

لامپ ها بر روی این لوستر یا به صورت چند لامپ در کنار هم است و یا لایه های شیشه ای برای نگهداری لامپ ها بر روی لوستر قرار گرفته اند.

خیلی از افراد این مدل لوستر را برای سالن پذیرایی نمی پسندند اما این مدل نیز طرفداران منحصر به فرد خود را دارد و برای سبک های معماری مختلف از جمله مدرن، کلاسیک و مینیمال مناسب هستند.

  • لوستر پذیرایی ال‌ای‌دی:

لوسترهای ال ای دی یکی از پرکاربردترین و جدیدترین لوسترهای سبک مدرن است زیرا در کنار تنوع بالا در طرح، مصرف انرژی پایین آن ها مورد استقبال افراد زیادی قرار می گیرند.

در این لوستر یک سینی مخصوص از جنس استیل یا ورقه نازک آهن وجود دارد که تعدادی لامپ ریسه ای ال ای دی داخل آن قرار می گیرد.

این لوسترها دارای دو نوع تک رنگ و چند رنگ هستند که اغلب مدل‌های چند رنگ، دارای کنترل از راه دور بوده با قابلیت‌هایی مانند امکان روشن و خاموش‌ کردن، کنترل طیف رنگ، درجه روشنایی و نوع نورپردازی را تغییر دهند.

  • لوستر پذیرایی اس‌ام‌دی:

به طور کلی لامپ های کم مصرف یا از نوع ال ای دی و یا از نوع اس ام دی هستند. تفاوت لوسترهای SMD با مدل لوسترهای LED دقیقاً در نوع لامپ استفاده شده در لوستر است و به جز این مورد تفاوت دیگری در طراحی و ساخت ندارند.

  • لوستر پذیرایی کریستالی

یکی از قدیمی‌ترین و مجلل ترین انواع لوستر پذیرایی، همین لوستر کریستالی است که به دلیل آویزهای کریستالی تراش خورده و بسیار زیبایی که دارند انعکاس نور لامپ را چند برابر می کنند.

در گذشته‌ها لوسترهای چند طبقه و مجلل کریستالی در اغلب قصرها و مکان‌های مهم استفاده ‌می‌شدند که به مرور زمان لوسترهای کریستالی با ظرافت بیشتر و در ابعاد کوچکتر تولید شده و امروزه ‌می‌توان انواع این لوسترها را در اکثر خانه‌ها مشاهده کرد.

  • لوستر پذیرایی لاله ای

لوستر لاله ای یکی از لوکس ترین مدل های لوستر پذیرایی است که از قدیم تا کنون مورد توجه قرار گرفته است و برای انواع چیدمان از جمله کلاسیک، لوکس و سنتی استفاده می شود.

جنس بدنه آن از متریال های مختلف فلزی ساخته شده است که فلز آهن بدترین و فلز برنز باکیفیت ترین فلز برای استفاده در ساخت لوستر لاله ای است.

تفاوت عمده این لوستر با دیگر لوسترها دارا بودن حباب های لاله شکلی است که در قسمت لامپ های لوستر وجود دارد که این ویژگی در بعضی از لوسترها نیست و در آن ها ممکن است تمام لامپ ها بدون پوشش باشند.

نوردهی لوستر پذیرایی

نوردهی لوسترها یکی از مهم‌ترین مسائلی است که انتخاب لوستر اهمیت دارد. شما می‌توانید با توجه به نوردهی لوستر، آن را انتخاب یا رد کنید. به طور کلی، این عملکرد لوستر به سه دسته تقسیم می‌شود که به صورت زیر است.

۱. نورپردازی رو به بالا

همان طور که از نام این دسته پیداست، لامپ‌ها یا حباب‌ها ساختاری رو به بالا داشته و جهت نور در آن‌ها، رو به بالاست.

۲. نورپردازی رو به پایین

در لوسترهایی با نورپردازی رو به پایین لامپ‌ها به سمت پایین قرار دارند و روشن کردن محیط با استفاده از این لوسترها، راحت‌تر است.

۳. نورپردازی پراکنده

لوسترهایی که دارای نورپردازی پراکنده هستند، معمولا ظاهری نامنظم دارند. به عنوان مثال می‌توانیم به لوسترهای اسپوتنیک اشاره کنیم که برای نورپردازی محیط‌های مختلف بسیار مناسب هستند.

برای سفارش و خرید انواع لوستر پذیرایی با شماره 09123430796 تماس بگیرید.

قیمت لوستر پذیرایی

قیمت لوستر پذیرایی

لوسترهای پذیرایی بر اساس چند فاکتور قیمت گذاری می شود. که در اینجا به چند مورد اشاره می کنیم:

  • اندازه لوستر: سایز و اندازه لوستر از موارد مهم در قیمت گذاری است زیرا تقریبا هر چقدر که اندازه لوستر بزرگتر و مدل آن شلوغ و سنگین باشد، قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود.
  • مدل و سبک لوستر: سنتی، مینیمال، مدرن، کلاسيک و مجلل بودن لوستر در تعیین قیمت آن نقش اساسی دارد.
  • نوع چراغ و تعداد شاخه های لوستر: کم یا زیاد بودن تعداد شاخه ها و نوع لامپ آن به طور مثالSMD  وLED باشند در قیمت موثر است
  • جنس لوستر: نوع جنس و متریال استفاده شده در لوستر، مثلا آلومینومی یا برنزی بودن بدنه نیز فاکتور دیگر دیگری است در تعیین قیمت آنها.
  • وزن لوستر: اندازه متریالی و جنسی که در ساخت لوستر به کار رفته در قیمت آن تأثیر دارد.

برترین کیفیت

مشاوره تخصصی رایگان

قیمت مناسب

ارسال به تمام نقاط

سوالات متداول درباره لوستر

سوالات متداول FAQ

اگر ساکن تهران هستید میتوانید با مراجعه به لاله زار و شعرا نور انواع لوستر پذیرایی را دیده و از از آنها انتخاب کنید. همچنین میتوانید به صورت آنلاین نیز تصاویر لوسترهارا دیده و اقدام به خرید کنید.

بسته به سلیقه هر دو مورد برای افراد میتواند جذاب باشد. لوستر های خارجی سبک های خاصی را شامل میشوند و لوستر های ایرانی ارزان تر هستند.

قیمت لوستر از چند میلیون تومان شروع میشود و تا چند ده میلیون تومان نیز لوستر در بازار وجود دارد که بسته به دلایل مختلف این اختلاف قیمت به وجود می آید.

‫4.4/5 (5 امتیاز )
خانه
محصولات شعرانور
نمونه کارهای نصب شده
لوستر دست دوم
لوستر باکارا
لوستر کریستالی
لوستر کلاسیک
لوستر مدرن
لوستر سقفی
لوستر دیواری
لوستر شاخه ای
لوستر آویز
لوستر خطی
آباژور و کنارسالنی
لوستر پذیرایی
لوستر اتاق خواب
درباره ما
تماس با ما